تغییرات گسترده در شرکت بین مین
تغییرات گسترده در شرکت بین مین : کمپانی بیت مین، یکی از بزرگترین شرکت ها در زمینه حوزه ماینینگ ارزهای دیجیتال به جهت جبران کاهش سلطه اش در بازار، رویکرد فروش ارز های دیجیتال خود را تغییر داد. پس از اینکه جیهان وو (Jihan Wu) به عنوان مدیرعامل انتخاب شد رویکرد خود را تغییر داد. این شخص در طی رویدادی در روز شنبه در چنگدوی چین بر روی صحنه آمد و اعلام کرد که برای مقابله با کاهش ارزش بیت مین رویکرد جدیدی را برای کمپانی اتخاذ کرده است.
وی برای رویکرد تازه شرکت برنامه هایی دارد که در طی این رویداد به بعضی از آنها اشاره کرد: کاهش ریسک های مربوط به جریان سرمایه، نوسانات قیمت بیت کوین و قیمت برق بخش هایی است که این کمپانی قصد ورود به آن را دارد تا ماینرها به محصولات بیت مین همچنان وفادار بمانند.
شرکت بین مین
بیت مین حساب ویژهای بر روی هاوینگ و نصف شدن پاداش استخراج بیت کوین باز کرده است. این شرکت امیدوار است که هاوینگ پیش رو که سال آینده میلادی اجرا میشود، به مانند دو هاوینگ قبلی باعث جهشی در قیمت بیت کوین شود. اخبار تایید شدهای وجود دارد که نشان میدهد بیت مین در این رویداد از سه رویکرد اساسی خود در خصوص جذب سرمایهگذاران حوزه ماینینگ هم پرده برداشته است؛ این در حالی است که رویداد نامبرده، مخصوص مشتریان این شرکت بوده است!
این شرکت در قدم اول اقدام به تغییر سیاست فروش خود کرده است، پیش از این مشتریان این شرکت مجبور بودند تا تمام هزینه ارسال و خرید قطعات را نیز به صورت پیش پرداخت به حساب شرکت واریز نمایند. اما در رویکرد جدید این شرکت مشتریان می توانند پرداخت خود را به صورت دوره ای و حتی با تسهیلات بیشتری پرداخت کنند.
به عنوان مثال مشتریانی که تعداد ۱۰۰ الی ۹۹۹ دستگاه را پیش خرید میکنند، ملزم به این هستند که نیمی از مبلغ کل سفارش را به صورت بیعانه پرداخت کنند و اگر شخص یا سرمایه گذاری قصد خرید بیش از ۵ هزار دستگاه دارد حداقل باید ۲۰ درصد مبلغ اصلی سفارش را پرداخت کند و مابقی مبلغ را نیز می تواند تا هفت روز پیش از تاریخ ارسال تسویه کند. با این تغییر جدید جریان سرمایه و فشار آن در کوتاه مدت از سمت مشتری به سمت بین مین سرایز می شود.
برنامه دوم این شرکت موضوع منابع انرژی و برق می باشد. این شرکت قصد دارد فارم هایی را هدف قرار دهد که منابع انرژی کافی برای راه اندازی تاسیسات استخراج دارند اما تجهیزات آنها برای استفاده حداکثری از منابع شان کافی نیست.
به گفته بیت مین، این شرکت برنامهای با عنوان «استخراج مشارکتی» اجرا خواهد کرد. در این برنامه، قراردادی یک ساله با کسانی بسته میشود که دستگاههای تی ۱۷ (T17) و اس ۱۷ (S17) بیت مین را اجاره میکنند. طی این قرارداد بیت مین هزینه برق را با نرخ ۰.۰۵ دلاری پرداخت میکند و صاحب فارم نیز مسئولیت نگهداری و کارهای اجرایی را بر عهده خواهد داشت.
در ازای این کار، بیت مین ۷۵ درصد از ارزهای استخراج شده را برمیدارد و ۲۵ درصد آن به جیب صاحب فارم میرود. لازم به ذکر است که اگر سود استخراج کمتر از هزینه برق باشد، تمام سکههای استخراج شده به جیب بیت مین میرود.
تغییرات گسترده در شرکت بین مین
با این کار بار دیگر ظرفیت استخراج بیت مین بالاتر خواهد رفت. این شرکت از دو سال گذشته که تمرکز بیشتری در حوزه فروش تجهیزات انجام داد، ظرفیت استخراجش کمتر و کمتر شد.
طبق گزارشها، تنها در سال جاری میلادی، بیت مین ۲۳۷ پتاهش (PH/s) بر ثانیه از قدرت استخراجش را کاهش داد؛ به عبارت دیگر در حال حاضر، قدرت استخراج بیت مین به نسبت ماه آوریل ۸۸ درصد کاهش یافته است.
این در حالی است که قدرت ماینینگ تاسیساتی که فقط به بیت مین تعلق دارند، طی شش ماه گذشته به ۹۳۰ پتاهش بر ثانیه رسیده است که ۱ درصد از کل نرخ هش شبکه را شامل میشود.
در اقدامی دیگر، بیت مین در نظر دارد تا نگرانیهای سرمایهگذاران مبنی بر نوسانات قیمت بیت کوین را کاهش دهد. بر اساس گزارشها، این غول ماینینگ در نظر دارد تا گزینهای را در اختیار خریداران قرار دهد که با قیمتی توافقی، تجهیزات خود را خریداری کنند (گواهی فروش). این گزینه مخصوص آن دسته از افرادی است که سفارشهای عمده ثبت نمایند.
مثلا اگر کاربری ۱,۰۰۰ دستگاه انت ماینر اس ۱۷ پرو بخرد و ارزش قراردادش ۱.۵ میلیون دلار باشد، بیت مین به او ۶۲ گواهی فروش اعطا خواهد کرد که ارزش کلی آنها، ۱ درصد از کل مبلغ سفارش است. در گواهی به مشتریان امکان میدهد تا بیت کوین را ۲۷ مارس، با قیمت ۵,۰۰۰ دلا بفروشند.
اگر قیمت بیت کوین در تاریخ سررسید بالاتر از ۵,۰۰۰ دلار برود، امکان اجرای قرارداد وجود ندارد. اگر قیمت به کمتر از این مقدار برسد، مشتری میتواند گزینه را فعال کرده و سود کند. هر چه قیمت بیت کوین کمتر از ۵,۰۰۰ دلار برسد، سود مشتری نیز بیشتر خواهد شد. پرداخت این سود توسط بیت مین صورت میگیرد.
اینکه رویکردهای جدید بیت مین به ثمر خواهد نشست یا نه را زمان تعیین میکند. اما اینکه چرا بیت مین چنین رویکردهایی را اتخاذ کرده، خود نشان از سختتر شدن رقابت در حوزه ساخت تجهیزات ماینینگ دارد.
در جلسه کارکنان بیت مین، وو اذعان داشت که سلطه بیت مین در بازار تجهیزات ماینینگ و هش ریت استخرهای استخراج آنها در طول سال با کاهش رو به رو شده است.
به گفته وو همین مسئله سبب شد تا دوباره صندلی مدیریت بیت مین را از آن خود کند. ماه گذشته وو در حرکتی غافلگیرکننده، میکره ژان (Micree Zhan) را از صندلی مدیریت کنار زد و خود جانشین وی شد.
رقبای بیت مین با قدرت رو به جلو حرکت میکنند. میکروبیتی (MicroBT)، شرکت چینی سازنده دستگاههای واتس ماینر (WhatsMiner)، از رقبای بیت مین، در نظر دارد تا پیش از هاوینگ بیت کوین، پرچمدار جدید خود با نام M30 را روانه بازار کند.
این در حالی است که میکروبیتی خط تولید جدیدش را نیز راهاندازی کرد. در این خط تولید دستگاههایی با توان ۸۸ تراهش بر ثانیه و مصرف انرژی ۳۸ ژول به ازای هر تراهش تولید خواهد شد.
کنان (Canaan)، دومین شرکت تولیدکننده تجهیزات ماینینگ، به تازگی توانست با موفقیت سهام خود را به صورت عمومی در بورس نزدک (NASDAQ) عرضه کند. این عرضه موجب شد تا کنان ۹۰ میلیون دلار سرمایه جذب کند.
اینستاگرام arz724